İZMİR / KONAK - Mustafa Rahmi Balaban Ortaokulu

ÖZGEN GÜLBAHÇE - Müdür

ÖZGEÇMİŞ

1982 yılında İzmir-Bayraklı’da doğdu. İlkokulu Bornova Yavuz Sultan Selim İlkokulu´nda, orta ve lise öğrenimini  Konak Anadolu Lisesi´nde, lisans eğitimini ise 2005 yılında Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği alanında  tamamladı.

05.09.2005 tarihinde İzmir-Kınık ilçesinde göreve başladı. 2005 yılından itibaren İzmir-Kınık´ da farklı okullarda matematik öğretmenliği yaptıktan sonra , 2012 yılında Müdür Yardımcılığı sınavını kazanarak sırasıyla 80. Yıl Metaş Ortaokulu, Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu, Osman Çınar Ortaokulu ve Uzun Hasan Ortaokulu´nda Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2022 yılında Müdürlük sınavını kazanarak 05.09.2022 tarihinde okulumuza Okul Müdürü olarak atandı. 05.09.2022 tarihinden itibaren okulumuzda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.