İZMİR / KONAK - Mustafa Rahmi Balaban Ortaokulu

Mrt

İzmir internet haftası etkinliklerine http://izmirinternethaftasi.org/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Ekm

Eğitim ve öğretimin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, öğrencilerimizin başarısı ve disiplini için okul-aile işbirliği çok önemlidir. Veli ve öğretmen görüşmesi, bu işbirliğinin en önemli unsurlarından biri olarak kabul edilir.

Öğrencilerimizin; akademik, kültürel vb. gelişiminde, okul-aile işbirliğinin etkisi kaçınılmaz olduğundan öğretmen-veli görüşmelerine büyük önem vermekteyiz. Bu görüşmelerin daha verimli ve etkili gerçekleşmesi amacıyla öğretmenlerimizle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde bireysel görüşme yapabilirsiniz.

Sayın velilerimizden hem kendi çocuklarının hemde diğer çocukların eğitim öğretim zamanından vakit çalınmaması için aşağıdaki öğretmen-veli görüşme saatlerine titizlik ve anlayış göstermelerini bekliyoruz. Öğretmenlerimiz teneffüs aralarında ve öğle yemeği tatilinde veli görüşmesi yapmayacaklardır.

Veli görüşme saatlerimiz ders programı değişimlerinde tekrar hazırlandığından, görüşmeye gelmeden önce çizelgemizi mutlaka kontrol ediniz.

Veli-öğretmen görüşme gün ve saatlerini aşağıdaki tablodan öğrenebilirsiniz.