İZMİR / KONAK - Mustafa Rahmi Balaban Ortaokulu

Mrt

Öğrencilerimizle Göztepe ve Bahçeşehir spor kulüpleri arasında oynanan voleybol maçını izledik.

Ara

Atatürk filmi ve Karanlıkta Akan Bir Yıldız Sergisi Gezimizi 22.12.2023 tarihinde gerçekleştirdik. Etkinlik için okul müdürümüz Özgen GÜLBAHÇE' ye, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Gizem TOMUŞ'a ve okul rehber öğretmenimiz Fulya CAN'a teşekkür ederiz.

Ara

Şampiyon olan 7/B sınıfını tebrik ediyoruz. Yarışmayı hazırlayan Türkçe öğretmenimiz Erol ONUR'a teşekkür ederiz.

Kas

Ata' mızı sevgi saygı ve özlemle andık. Törende emeği geçen başta Esra ENGİN öğretmenimize ve diğer tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Yeni okul aile birliğimizin düzenlediği kermesimizi başarı ile tamamladık. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz emeklerinize sağlık.

Ekm

İnciraltı Kent Ormanı ve Sasalı Doğal Yaşam Parkı Gezilerini gerçekleştirdik. Gezileri düzenlemede emeği geçen Gizem TOMUŞ, Murat GÜL ve Funda ÖZGÜL öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk' ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı çoşkuyla kutladık. Törende emeği geçen başta Müzik öğretmenimiz Özlem ÖZALP'e, Fen Bilimleri öğretmenimiz Kevser KAYACAN' a, Beden Eğitimi öğretmenimiz Rahman ÖĞÜT'e ve Görsel Sanatlar öğretmenimiz Elvan YILDIRIM' a çok teşekkür ederiz. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

TÜBİTAK 4004 Kapsamında "İstatistiği Doğada Öğreniyorum" Projesi

Eyl

Öğrencilerimize daha güvenli bir okul sunmak için okulumuz İSG kapsamında yenilendi.

Eyl

Okulumuz yeni öğretim yılı için hızlı bir şekilde yenilendi.